Σχετικά με Εμάς

Το 1988, η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου αναγνωρίστηκε ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.  Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου είναι μείγμα διαφορετικών αρχιτεκτονικών από διάφορες ιστορικές περιόδους, με δεσπόζουσα την περίοδο της παραμονής στο νησί του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη καθώς και αυτής των Οθωμανών.

Σήμερα, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης πόλης της Ρόδου όπου αναπτύσσονται εμπορικές,  τουριστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενώ περιλαμβάνει και κατοικήσιμες περιοχές. Στο κέντρο της παλαιάς πόλης της Ρόδου βρίσκεται το Petrino ένα κτήριο προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της παλαιάς πόλης  το οποίο διαθέτει δωμάτια και studios για κάθε απαιτητικό επισκέπτη που θέλει να επισκεφτεί το νησί της Ρόδου.

Ιστορικό του Πέτρινου

Το ξενοδοχείο Πέτρινο βρίσκεται στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου σε μια ιδανική τοποθεσία. Χτισμένο το 15ο αιώνα από τους Ιππότες του Τάγματος των Ιωαννιτών, είναι ένα μικρό ξενοδοχείο, με πολύ προσοχή αναπαλαιωμένο, πάντα με την καθοδήγηση τις αρχαιολογικής υπηρεσίας της Ρόδου.

Το Πέτρινο αναστηλώθηκε και αναπαλαιώθηκε με αγάπη και σεβασμό στο κτίριο το 1996 – 2004, διαμορφώνοντας άνετους χώρους, κατάλληλους για άνετη διαμονή, τέλειος συνδυασμός της τότε εποχής και της σημερινής.

Η Αυλή μας

Η αυλή του είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το πρωινό σας και το διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, όπως πρέπει για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Σε ένα υπέροχο εξωτερικό περιβάλλον με φύτευση και σκιά.  Όλα τα διαμερίσματα βλέπουν στην πανέμορφη άνετη αυλή.

Τι λένε για εμάς